Logga Visitsavsjo
Lyssna på sidan Lyssna

Studiecirkel för anhöriga till personer med kognitiv sjukdom

Välkommen till fyra träffar under hösten för dig som är anhörig till någon med kognitiv sjukdom.

Evenemanget är avslutat

Gå till aktuella evenemang

illustration evenemang

Tid:
till

illustration evenemang

Plats: Brygghörnan i Sävsjö

två som pratar och fikar

Datum

  • 15 oktober
  • 22 oktober
  • 5 november
  • 19 november

Tid

Klockan 17.30-19.30

Plats

Brygghörnna, Västra Järnvägsgatan 11A i Sävsjö

Anmälan

Anmäl dig senast 7 oktober till anhörigsamordnare Anna Tillberg, telefon 0382-154 94, anna.tillberg@savsjo.se eller till demenssjuksköterska Jenny Nilsson, telefon 0382-155 28, jenny.nilsson1@savsjo.se

Det finns mycket kunskap om kognitiv sjukdom och det är viktigt att den sprids så att livskvaliteten för anhöriga till personer med demenssjukdom kan bli optimal. Anhöriga som är väl informerade kan ge både sig själv och personen med demenssjukdom en bättre tillvaro.

Anhörigstödet i Sävsjö kommun syftar till att stödja och avlasta anhöriga på olika sätt. Vi vill nu bjuda in till en studiecirkel där vi pratar om faktabaserad kunskap, bemötande och övrig praktisk information. Studiecirkeln består av fyra tillfällen. Det ges även utrymme för diskussion kring det som känns viktigt för dig.

Du har kanske barn som du vill ta med dig eller någon annan person som står personen med demenssjukdom nära. Vid anmälan är det viktigt att du uppger hur många ni blir. Vi ordnar med kaffe/te och fralla till självkostnadspris.

Om du behöver avlösning för att kunna delta, kontakta biståndshandläggaren.

Sävsjö kommun driver webbplatsen visitsavsjo.se för att ge invånare och turister information. Informationen skickas in till oss och vi reserverar oss för eventuella faktafel.

Tipsa oss

Har du ett evenemang på gång? Tipsa oss via vår e-tjänst så hjälper vi dig att sprida informationen.